Anja van den Broek

Mijn naam is Anja van den Broek (51).

Van oorsprong kom ik uit de financiële dienstverlening waarin ik lang heb gewerkt. Vanuit een groeiend verlangen naar andersoortig, meer verbindend werk, heb ik de beroepsopleiding lichaamsgerichte psychotherapie gevolgd en afgerond. Sinds 2013 heb ik mij volledig gericht op ambulante begeleiding.


Ik werk graag in de leefomgeving van de mensen zelf en geef mijn cliënten ondersteuning met respect voor wat er wel en niet mogelijk is, wat zij wel of niet willen en kunnen. Vanuit een goed ontwikkelde afstemming kan ik de kern van een probleem vaak snel herkennen en vervolgens die dingen doen die nodig zijn. Werkend vanuit compassie, komt mijn vermogen om te analyseren en door te pakken daarbij regelmatig goed van pas. Mensen vinden mij gemakkelijk benaderbaar en warm van aard. Ik kan structuur bieden en heb een goed luisterend oor.

Mijn ervaring ligt veelal bij volwassenen met een burn-out, NAH, autisme, psychiatrische problematiek en (beginnende) dementie. Ik heb affiniteit met non verbale communicatie, bijvoorbeeld met mensen die moeite hebben met spreken en communiceren. Mocht u elders in behandeling zijn, dan kan mijn ervaring in de lichaamsgerichte therapie aanvullend en ondersteunend zijn. Een klik en een goed contact met de cliënt en zijn omgeving zijn voor mij een belangrijke basis voor samenwerking. Voor zowel specialistische- als reguliere begeleiding, kunt u bij mij terecht.