Marleen Jansen

Ik ben Marleen Jansen en ik biedt begeleiding individueel, verzorging en verpleging. Ik heb ruime ervaring binnen de verslavingszorg, psychiatrie , gehandicaptenzorg en ouderenzorg.

In 2009 heb ik mijn opleiding B verpleegkundige ( psychiatrisch verpleegkundige) afgerond. Daarna heb ik enige jaren gewerkt voor een uitzendbureau in de zorg en een ruime ervaring op kunnen doen bij verschillende instellingen en doelgroepen.

Vanaf 2011ook  werkzaam als Ambulant hulpverlener, mijn werkgebied is Arnhem en omstreken. Ik ga elke dag weer met plezier naar mijn cliënten,en vind het mooi om te zien hoe we samen al ver gekomen zijn. Hoe zelfstandiger de cliënt wordt, de keuzes die hij of zij (bijna) zelfstandig kan maken, het vertrouwen wat er  gegroeid is.

Mijn cliënten omschrijven mij als:  Een doorpakker, actief, betrouwbaar, flexibel en zorgzaam.

Ik ben nog steeds BIG geregistreerd en werk nog geregeld op verschillende afdelingen van de GGZ en verslavingszorg.