Renee Hoogen

Mijn naam is Renee Hoogen. 

Ik begeleid mensen die vastlopen door angsten, stemmingsproblemen, stress en een gebrek aan levensenergie en zingeving. 

Om je te begeleiden naar een leven waarin je meer energie, mogelijkheden en kracht ervaart gaan we aan de slag met paardencoaching en/of lichaamsgerichte coaching. Beide vormen van werken nemen de signalen van het lichaam als uitgangspunt. 

Het lichaam vertelt ons vaak iets anders dan ons hoofd. Het geeft uiting aan wat er onbewust in ons leeft en aandacht nodig heeft. 

Bij paardencoaching spiegelt het paard deze signalen. In samenwerking met het paard kun je oefenen met nieuwe manieren van contact maken en krachtig leiding geven (aan jezelf).

Tijdens lichaamsgerichte coaching brengen we beweging in oude blokkades, waardoor er nieuwe levensruimte kan ontstaan. 

Het is mijn overtuiging dat iedereen steun en begeleiding nodig heeft in het leven en dat het verrijkend werkt als je dit toe kunt laten. Als we te lang vasthouden aan patronen die niet meer voor ons werken dan gaat het steeds harder schuren. Het is dan prettig als iemand je kan inspireren tot verandering, met een frisse blik en een warm hart. En dat is precies wat ik graag doe.  Na 22 jaar mensen begeleid te hebben binnen de GGZ en maatschappelijke opvang (vrouwenopvang, crisisopvang, verslavingsbehandeling), ben ik in 2017 voor mijzelf begonnen.