Marcel Bors

Mijn naam is Marcel Bors.

Ik vind het geweldig mijn ervaring, mijn deskundigheid, en hoe ik daar als persoon vorm aan geef, in te kunnen zetten binnen de reguliere en specialistische begeleiding van mensen met een indicatie vanuit de WMO en de Jeugdwet.

Ervaring heb ik op een breed terrein. Deeltijd volwassenen psychiatrie, verslavingszorg, mensen met Licht Verstandelijke Beperking (LVB), forensische psychiatrie, Ouderen en mensen met EPA (ernstig psychiatrische aandoening).

Ik werk vanuit de Positieve Psychologie gedachte en de herstelondersteunende zorg. Wat inhoudt dat ik vooral samen met de cliënt zoek naar waar mogelijk diens sterke punten in te zetten zijn tot een groter welbevinden. Zoeken naar eigenheid en daarvan gebruik maken om zaken, en wellicht het leven, met meer voldoening te bekijken of aan te pakken.

Mijn opleiding heb ik gehad als psychiatrisch verpleegkundige en als beeldend therapeut. Naast allerlei vervolgstudies en –trainingen, heeft mijn directe werkervaring met mensen mij het meest geleerd.